ELLEN-ÉRV

Horváth Ferenc: "Támadásra vagyunk ítélve"

A Győri ETO FC vezetőedzőjét arról kérdeztük, milyen meccsre számít a Vidi ellen.

- Milyen mérkőzésre számítasz a szombaton 16:30-kor kezdődő Vidi - ETO rangadón?

Ahogy mondod, rangadó lesz, és ennek megfelelően egy jó iramú, közönségszórakoztató meccset szeretnénk játszani a Sóstói Stadionban. A mi célunk a 3 pont megszerzése, de biztos vagyok abban, hogy a Vidi is győzelemre fog törekedni, és ez lehet a garancia arra, hogy jó lesz a rangadó.

- Pakson kikaptatok a szezonnyitón, a második fordulóban viszont simán nyertetek a Honvéd ellen. Melyik az ETO igazi arca?

Úgy gondolom, az igazi arcunkat tavasszal már megmutattuk, amikor egy vereség és két döntetlen mellett tíz győzelmet szereztünk a bajnokságban.

- Székesfehérvárra általában védekező taktikával érkeznek a csapatok, amióta te irányítód az ETO-t, azóta viszont a győri csapat szinte mindig támadólag lép fel. Mi várható szombaton?

Sokszor elmondtam már, hogy ez a győri csapat támadásra van ítélve. Nyílt, őszinte, támadó focit játszunk, és Székesfehérvárra sem védekezni megyünk. És mivel a Vidi sem bunkerfocit játszik, pláne nem hazai pályán, így teljesen biztos vagyok abban, hogy élvezetes meccset láthatnak majd a drukkerek.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek