INTERJÚ

Haraszti 178 nap után lépett ismét pályára

Fiatal támadónk még februárban szenvedett súlyos sérülést. Szerda délután a Vidi II edzőmeccsén 45 percet játszott.

A 2013. február 9-i ZTE - Vidi Magyar Kupa visszavágót valószínűleg sosem felejti el Haraszti Zsolt. A második félidő derekán egy rossz mozdulatot követően keresztszalag-szakadást szenvedett. Az akkori legóvatosabb becslések szerint is több mint 6 hónapos kihagyás várt középpályásunkra.

Itt már lehetett tudni, hogy nagy a baj, az orvosi vizsgálat keresztszalag-szakadást állapított meg fiatal játékosunknál.

Játékosunk - Purger Szilárd fizioterapeuta segítségével - nagyon komolyan dolgozott az elmúlt hónapokban, ennek köszönhetően immár teljes értékű munkát tud végezni az első csapattal. Szerda délután pedig ismét pályára léphetett.

A kemény rehabilitációs munka gyümölcse, hogy 178 nappal a súlyos sérülése után ismét pályára léphetett Haraszti.

"Fantasztikus érzés volt ismét játszani. Megmondom őszintén, nagyon izgultam a meccs előtt, de amikor a szünetben beálltam, már csak a focira koncentráltam. Nagyon élveztem, hogy ismét pályán lehettem, igaz ez csak egy felkészülési meccs volt, de számomra ez egy óriási mérföldkő. Annak külön örültem, hogy fel mertem vállalni az ütközéseket, és a párharcokat, egyáltalán nem féltettem magam, és nem gondoltam arra, hogy esetleg ismét megsérülhetek" - nyilatkozta honlapunknak Haraszti Zsolt.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek