Hangolódj velünk már koradélutántól a Paks elleni bajnokira!

Az Aréna Teraszon 14:30-tól sörakcióval, a MOL Aréna Sóstó gyereksarában 15:30-tól színes programokkal várunk benneteket szombaton.

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában szombaton a Paksi FC látogat hozzánk. A 16:30-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 14:30-tól, a MOL Aréna Sóstóban 15:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 14:30-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!

MOL Aréna Sóstó, 15:30-18:15

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők, lufik, tetoválások
• minifoci
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 14:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

15:30 és 18:15 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó és csillámtetoválás

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Paks elleni mérkőzés előtt is fotófalunk segítségével.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Szombaton is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol különleges időszaki kiállításunk keretein belül időutazásra hívunk benneteket. Egészen a 2012/2013-as szezonig repülünk vissza az időben - ekkor jutott első alkalommal az Európa Liga csoportkörébe a Vidi. Nézd meg Te is az EL-selejtező és csoportkör állomásait felidéző kiállításunkat! Emellett továbbra is megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja.

► Stadionbüfé

A Paks elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal, valamint a hűvösebb idő beköszöntével forró teával is várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek