Gyurcsó Ádámtól vehette át a mezt BL játékunk győztese

Bali Péter, a The New Saints elleni, első hazai BL mérkőzésre hirdetett játékunk nyertese egyik kedvencétől vehette át a dedikált mezt.

„2007 óta járok Vidi meccsekre, először egy MTK elleni bajnokira jöttem ki. Amikor az első mezemet megvettem, elhatároztam, ha dolgozni fogok, akkor Vidi múzeumot csinálok a szobámból. Nekem ez nem egy egyszerű nyeremény, gyakorlatilag az összes bajnoki mezt megvásároltam 2007 óta. Amikor kiderült, hogy én nyertem, akkorát kiabáltam, hogy a szomszéd később megkérdezte, jól vagyok-e?” – mondta el Bali Péter, aki informatikusként dolgozik Székesfehérváron, és az egyik kedvenc játékosától, Gyurcsó Ádámtól vehette át a csapat által dedikált mezt.

„A tavaszi szezonban az MTK elleni meccs emlékezetes volt számomra, amikor Nikó betegsége miatt Feczesin Róbert kezdett, és az ő góljával győztünk. Nagyon örültem. Nagy élmény volt a Bate Boriszov elleni mérkőzés is, amikor a lefújás után a lelátóhoz jöttek a játékosok, és Daniloviccsal kezet foghattam.”  – mesélte el Bali Péter.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek