Győzelemmel kezdett az U19-es válogatott

A MOL Vidi FC fiatal védője, Mocsi Attila ott volt a korosztályos válogatott kezdőjében.

Németh Antal együttese a szabadkai Vilotics-tornán játssza utolsó felkészülési mérkőzéseit a hazai rendezésű Eb-selejtező torna előtt, az első játéknapon a házigazda szerbekkel mérkőztek a mieink. A magyar U19-es válogatott október elején a szlovén, a koszovói és az osztrák válogatott ellen lép pályára a hazai Eb-selejtező minitornán, és próbálja megszerezni a csoport két továbbjutó helyének valamelyikét.

A szerbek elleni találkozón sokáig kiegyenlített volt a játék, a második félidő első felében azonban sikerült a házigazdák fölé kerekednünk és a 65. percben Schön egy 25 méterről lőtt bombagóllal megszerezte a vezetést a magyar válogatottnak. A szerbek a hajrában átvették ugyan az irányítást, de komolyabb helyzeteket nem dolgoztak ki, a magyar válogatott így megőrizte előnyét, és 1-0-ra megnyerte a találkozót. A mérkőzést a Vidi védője, Mocsi Attila végigjátszotta.

Szerbia-Magyarország 0-1 (0-0)
Magyarország: Ásványi Balázs - Kovács Krisztián, Mocsi Attila, Csóka Dániel, Majnovics Martin (Molnár Dominik, 82.) - Bokros Szilárd, Szendrei Norbert - Kiss Tamás, Bencze Márk (Ujvárosi Ádám, 77.), Schön Szabolcs - Tímári Norman (Szerető Krisztofer, 65.)
Gólszerző: Schön a 65. percben

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: mlsz.hu

További hírek