TUDÓSÍTÁS

Győzelem a Slaven Belupo otthonában

Scsepovics és Hadzic góljával 2-0-ra vezettünk, a találkozó végén Heber szépített. 

A válogatott szünetet kihasználva csapatunk Kaproncára utazott, ahol a horvát élvonal ötödik helyén álló Slaven Belupo ellen léptünk pályára. Henning Berg ezúttal a Horváth Tamás - Nego, Szolnoki, Juhász, Stopira - Maric, Varga, Hadzic, Suljic - Lazovics, Scsepovics kezdőcsapatnak szavazott bizalmat.

A mérkőzés első helyzete a hazaiak előtt adódott, a második percben egy baloldali támadás végén Tadic közeli lövését védte bravúrral Horváth. Közel 15 percig kellett várnunk a mi első lehetőségünkre, ekkor Mirko Maric átadásával Marko Scsepvovics tört kapura, szerb támadónk pedig higgadtan elgurította a labdát Blazevic mellett (0-1).

A 33. percben Nego szép csele és beadása után Maric belsőzött a hálóba, de a játékvezető szerint lesről tette mindezt. Az első negyvenöt percben többször nem forogtak veszélyben a kapuk, egygólos Vidi-vezetéssel ért véget a játékrész.

Remekül kezdtük a második félidőt, a 47. percben Kovács István remek szólója után Anel Hadzic talált be a horvát kapuba (0-2).

Tíz perccel később a korábbi debreceni középpályás, Selim Bouadla került helyzetbe, de Horváth hárítani tudta a lövést. A 72. percben Nego került nagy helyzetbe a hazai balhátvéd hibáját követően, de francia játékosunk az oldalhálóba lőtte a labdát. Három perccel később Baric erős lövését tolta bravúrral szögletre Horváth. A 87. percben szépíteni tudtak a hazaiak, Heber szép tekerése talált utat a bal felső sarokba (1-2).

Több gól már nem esett a mérkőzésen, 2-1-re nyertünk a Slaven Belupo otthonában.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek