TUDÓSÍTÁS

Győzelem a DVTK ellen

A felkészülési mérkőzésen félidőben már 4-1-re vezettünk. Góljainkat Marko Scsepovics, Stopira, Stefan Scsepovics és Lazovics szerezték.

A válogatott találkozók miatti szünetet kihasználva a DVTK együttesével játszottunk felkészülési mérkőzést szombaton 13.00-kor Budapesten. Marko Nikolics ezúttal a Tujvel - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - Kovács, Hadzic, Huszti - Lazovics - Stefan Scsepovics, Marko Scsepovics tizenegynek szavazott bizalmat. 

Nem sokáig tapogatóztak a csapatok, hiszen az első 30 percben 5 gólt is láthattunk. Az 5. percben Lipták szabálytalankodott Kováccsal szemben a diósgyőri tizenhatoson belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt, amit Marko Scsepovics magabiztosan lőtt a jobb alsóba, Rados a másik irányba vetődött (1-0).

Két perccel később, Huszti szögletét követően Stopira talált közelről a hálóba (2-0). Újabb egy perc elteltével szépítettek a miskolciak, egy szabadrúgás után Brkovic fejelt a kapunkba (2-1).

A 17. percben, Huszti második szöglete után Stefan érkezett jól és az ötösről szépen bólintott Rados kapujába (3-1).

A 21. percben Shestakov lőtt a tizenhatos sarkáról, Tujvel kiütötte a labdát. A 27. percben Kovács indította remek ütemben Marko Scsepovicsot, aki jobbról középre passzolt, az érkező Lazovics pedig 10 méterről, ballal a hálóba lőtt (4-1).

A 40. percben Busai távoli fejesét húzta le Tujvel, több érdekesség már nem történt az első játékrészben.

A második félidő 5. percében 4-2-re módosult az állás, egy szabadrúgás után Lipták fejelt a bal felsőbe.

Az 58. percben Vela próbálkozott távolról, Tujvel nagyot védett. 10 perccel később Scsepovics lapos lövése ment el a jobb alsó mellett. A 73. percben Makrai egyedül vezette a labdát Tujvelre, kapusunk lábbal hárított. Nem sokkal a vége előtt Bacsa lőtt, a labda megpattant, de pont Tujvel kezébe hullott.

A találkozó 4-2-es Vidi-győzelemmel zárult, legközelebb március 31-én lépünk pályára, amikor a Puskás Akadémia vendégei leszünk.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek