EL

Forró szívre és hideg fejre lesz szükség a Bordeaux ellen

Marko Nikolics vezetőedző és védőnk, Stopira sajtótájékoztatón vett részt, majd sóstói tréninggel ért véget a szerdai program.

Csapatunk csütörtök este 19 órás kezdettel Európa Liga-selejtezőt vív a francia Bordeaux ellen. A mérkőzés előtti napon, szerdán, vezetőedzőnk, Marko Nikolics és balhátvédünk, Stopira sajtótájékoztatón vett részt.

Vezetőedzőnk kiemelte, hogy az első mérkőzésen olyan eredményt sikerült elérnünk, amelynek köszönhetően igen éles visszavágóra van kilátás. Mindenképp higgadtan kell futballoznunk, annak ellenére is, hogy hátrányban vagyunk, nem szabad, hogy elragadjon bennünket a hév. Marko Nikolics úgy fogalmazott, "forró szívre és hideg fejre" lesz szükségünk csütörtök este.

Stopira elmondta, hogy a szezon legfontosabb mérkőzésére készül a csapat. A játékosok készen állnak a kemény feladatra, mindent megtesznek azért, hogy kiharcolják a továbbjutást, ezzel pedig valóra váltsák a klub és a szurkolók álmát is. Fel kell venni a harcot a Bordeaux-val, és nem csak a Vidi-szurkolókért, hanem valamennyi magyar futballbarátért küzdeni fognak. Védőnk kiemelte, hogy büszke arra, hogy hosszú évek óta a Vidi játékosa lehet, és pályafutása egyik legfontosabb mérkőzése lesz a csütörtök esti EL-visszavágó. Az egész csapatnak nagyon sokat jelent, hogy ennyi szurkoló ott áll az együttes mögött.

A sajtótájékoztatót követően a szerda esti program sóstói edzéssel folytatódott, melynek első 15 perce sajtónyilvános volt. A csapat a bemelegítést követően taktikai elemeket és pontrúgásokat gyakorolt.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek