VIDI - Gent

Fontos tudnivalók a csütörtöki EL-meccs napjára

A Gent elleni EL-meccs miatt csütörtökön a stadion környékén útlezárások lesznek, viszont a gyalogosan érkezők ismét igénybe vehetik az ingyenes buszokat a városon belül.

Felhívjuk az autóval érkezők figyelmét, hogy a mérkőzést megelőző és azt követő időben a Sóstói Stadion környékén és a város főbb közlekedési útvonalain megnövekedett forgalomra kell számítani.

Útlezárások a stadion környékén

Külön felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy rossz idő esetén hozzanak magukkal esőkabátot, mert a hatályos jogszabályi előírások miatt esernyők nem vihetők be a stadionba, még összecsukható, zsebméretű esernyők sem! A stadionban 500 Ft-ért kapható esőkabát.

A mérkőzés miatt a Csíkvári utat az autók elől lezárják, így a Hosszúsétatér felől érkezők csak gyalog érhetik el a stadiont. A parkolás a megszokott rend szerint zajlik, vagyis a vidisek a Csíkvári úti felső parkolót, a Homoksort és a Vásárteret használhatják.

A mérkőzés előtt szigorúbb, többlépcsős beléptetés lesz. A kapukat ezért már 18.30-kor kinyitják. Kérjük szurkolóinkat, hogy érkezzenek korábban a megszokottnál. Jegyek még a mérkőzés napján is kaphatók.

Szurkolói buszok Székesfehérváron belül


A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

A stadion minden részéből gyorsan elérhető büfék

A Vidi - Gent alatt a Slovan elleni meccshez hasonlóan a szokottnál jóval több, rekordmennyiségű büfé üzemel. A 16 büféből tizenegynél ital és étel, vagyis csoki, perec és egyéb élelmiszer kapható, míg öt helyen kizárólag üdítőt árulnak. A 16 büfén kívül további öt hot-dogos pult is lesz a stadionban. Az UEFA előírásai szerint szeszes ital nem forgalmazható nemzetközi tétmeccsen! Összesen több mint 60 ember dolgozik majd a büfékben, és lesz egy külön öt fős csapat, akik folyamatosan pótolják a hűtőből kiürülő üdítőket egy speciális hűtőkonténerből, amely folyamatosan hidegen tartja az italokat. A kínálat pedig minden szektorból könnyen és gyorsan elérhető lesz, a remények szerint tehát mindenkit sikerül a lehető leggyorsabban kiszolgálni.


Jegyinfó

Ha belépőjét online vásárolja meg, 10 % kedvezményt kap! Amennyiben pedig személyesen szeretné jegyét megvásárolni, az alábbi elárusítóhelyek állnak a rendelkezésére:

• Vidishop, szerda-csütörtök 10:00-17:00
• Stadion főpénztár, szerda 13:00-18:00
• Premier jegyiroda, szerda-csütörtök 9:00-18:00
• Auchan, szerda-csütörtök 7:00-20:00
• Tourinform Iroda, szerda-csütörtök 9:00-18:00
• Ákos jegyiroda, szerda-csütörtök 8:30-17:30

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek