Fiola Attila: "A Ferencváros ellen minden mérkőzés presztízsmeccs"

Csapatkapitányunkkal az emlékezetes 2017 augusztusi, áramszünet miatt kétszer félbeszakadt, 3-1-re megnyert FTC elleni meccsre tekintettünk vissza.

Csapatunk gőzerővel készül a vasárnap 20 órakor kezdődő Ferencváros elleni hazai mérkőzésre, csapatkapitányunkkal, Fiola Attilával azonban elsőként a 2017. augusztus 27-i, több okból is emlékezetes FTC elleni sikerre tekintettünk vissza.

"A 2017 augusztusi találkozó előtt májusban, pont a Ferencváros ellen szenvedtem súlyos sérülést a Honvéd elleni "bajnoki döntő" előtt, amit e miatt ki is kellett hagynom. Szép időszak volt, akkor a Fradi előtt jártunk, sajnos ez azóta megfordult. Augusztusra viszont sikerült felépülnöm, így már újra játszhattam, nyertünk 3-1-re, így jó emlék az a Felcsúton lejátszott meccs. Ráadásul kétszer is félbeszakadt a mérkőzés áramszünet miatt, ilyet pályafutásomban sem előtte, sem utána nem éltem át, így ebből a szempontból is különleges volt az a meccs."

Ezt követően rátértünk a vasárnapi találkozóra is, amivel kapcsolatban Fityó elmondta, szeretnének javítani az elmúlt időszak Ferencváros elleni sikertelen meccseinek sorozatán.

"A Ferencváros ellen minden mérkőzés presztízsmeccs, általában ők dominálják az összes mérkőzésüket, biztos vagyok benne, hogy most is ezzel a céllal érkeznek majd Fehérvárra. Szerencsére mi is egy győzelem után vagyunk most, bízom benne, hogy tudjuk folytatni ezt a sorozatot és jó eredményt tudunk elérni a hétvégén. Múlt héten volt egy teljes hetünk felkészülni a Honvéd ellen, akkor is lehetett érezni, hogy jól dolgozott a csapat, ahogy azt a vezetőedző is megemlítette. Most ismét egy teljes hetünk van felkészülni, a hétvégi győzelem nagy lökést adott a csapatnak és a sikertelenség okozta feszültséget is oldotta a három pont. A héten is keményen dolgozik mindenki, bízom benne, hogy ennek a pályán is meglesz az eredménye, valamint hogy most egy kicsit felszabadultabban tudunk majd játszani."

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu