KÖLCSÖN-FIGYELŐ

Február 19-26.

A magyar NB I-ben és NB II-ben, valamint a horvát és a görög élvonalban játszottak mérkőzéseket kölcsönjátékosaink csapatai.

Újabb egy hét elteltével megnéztük, hogy teljesítettek csapataikban a Vidi kölcsönben vagy kooperációban szereplő játékosai.

A Merkantil Bank NB II-ben az Ajka 1-0-ra győzött a Pécs otthonában. Babos Bence kezdőként szinte végigjátszotta a mérkőzést, a 95. percben cserélték le, a 43. minutumban sárga lapot kapott.

A Siófok is idegenben nyert 1-0-ra, ők a Budapest Honvédot győzték le. Kovács Bence a 77. percben állt be, Menyhárt Zsombor ezúttal a kispadon kapott helyet.

A Nyíregyháza hétfő este a Győr otthonában győzött 1-0-ra, a vendégek kapuját Dala Martin védte, aki a 93. percben sárga lapot kapott.

A horvát élvonalban a Lokomotiva Zagreb 1-1-et játszott az Eszék ellen, Lirim Kastrati csereként, a 64. percben állt be.

Franck Bambock görög első osztályú csapata, a Panetolikosz múlt hétfőn 2-2-t játszott az Aszterasz Tripolisz otthonában, vasárnap pedig hazai pályán 3-1-re kikapott a PAOK-tól, a francia középpályás nem volt csapata meccskeretében.

Szabó Levente az OTP Bank Liga NB I hétvégi fordulójában a 71. percben állt be a DVTK-ba a csapatunk ellen 4-0-ra megnyert bajnokin (a mieink a 18. perctől emberhátrányban játszottak), a támadó a 87. és a 89. minutumban talált be, előbbi gólját büntetőből szerezte.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek