Farkas Ádám vezeti a Siófok elleni meccsünket

Legutóbb a hazai, Siófok elleni bajnoki mérkőzésünket vezette a 29 éves játékvezető. Még gólt sem kaptunk bajnokin, amikor ő volt a "spori".

Az előző szezonban Baján, óriási küzdelemben harcoltuk ki a továbbjutást a Magyar Kupában.
Farkas Ádám, akkor is jól vezette a mérkőzést.

Farkas igazi villámkarriert mondhat magáénak: 2007-ben lett NB II-es kerettag, a következő évben már bekerült az élvonalbeli keretbe, majd 2009. február 21-én, az MTK – Kaposvár találkozón bemutatkozhatott a Soproni Ligában is. Érdekesség, hogy éppen az élvonalbeli premier napján választották másodszor is Heves megyében az év legjobb játékvezetőjévé.
Alig egy hónappal azután, hogy átesett a tűzkeresztségen, találkozott a Vidivel is: Sóstón a REAC ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésünket fújta a 2008/2009-es szezonban.

A 2009/2010-es pontvadászatban két bajnoki mérkőzésünket is vezette: a DVTK ellen 1-0-ra nyert a Vidi, a Vasast pedig 3-0-ra vertük a Sóstói Stadionban. Ez egyben azt is jelenti, Farkas Ádám eddig csak győztes mérkőzésünkön sipolt, ráadásul még gólt sem kaptunk azokon a bajnoki mérkőzéseken, amiket vezetett.

Legutóbb a Bajai LSE - Vidi MK mérkőzésen működött közre csapatunk mérkőzésén, valamint a tavaly "tavaszi" Videoton FC - Siófok bajnokit is ő vezette, melyet 2-0-ra nyertünk meg.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek