BLOG

EXKLUZÍV - Simon Ádám blog: "Két edzés között is focizunk"

A spanyolországi edzőtáborból exkluzív blogot vezet a Nemzeti Sport hasábjain, és honlapunkon is Simon Ádám.

"Így utólag visszatekintve a téli szünet elég rövidnek tűnik, de azért jó újra a csapattal lenni, és ismét közösen dolgozni. Megmondom őszintén, számomra nem az edzőtábor első két napja volt az igazán megterhelő, hanem még az utazás előtt otthon elvégzett kétnapos orvosi- és fizikai felmérés, valamint a közel tízórás utazás. Most már abban a fázisban vagyok, és szerintem a többiek is, amikor esténként, lefekvés előtt kellemes, jóleső fáradtságot érzek."

"Az edzőtábor körülményeiről egyetlen rossz dolgot sem tudok mondani, minden igényt maximálisan kielégítő ellátásban van részünk, nekünk valóban csak az edzésre kell koncentrálnunk. Na jó, talán egyetlen dolog van, ami lehetne jobb, az pedig a hotel internetje. Sajnos olyan lassú a sebessége, hogy képtelenség normálisan szörfölni, de azért így is feltaláljuk magunkat két edzés között. Igen komoly FIFA-bajnokságot rendezünk, melyen nyolcan veszünk részt. Négy darab kétfős csapat verseng egymással. Sándor Gyuri Feczesin Robival van együtt, Juhász Roli Kokóval, Gyurcsó Ádi Szoszóval én pedig Fejes Andrissal. Egyértelműen mi vagyunk a legjobb páros, a negyedik helyet pedig Szoszóék fogják megszerezni (nevet)."

"Nem csak a FIFA-ban csapattársam Fejes Andris, de ő a szobatársam is, és mivel mindketten szeretjük a filmeket, ezért esténként mindig megnézünk valamit, ő is és én is elég sok dvd-t hoztunk magunkkal. Természetesen edzések között, vagy a délutáni tréning után mindig elmegyünk a masszőrökhöz kezelésekre is, ez azért fontos, hogy megelőzzük a sérüléseket."

"Az első egy hét az edzőtáborban mindig kicsit szárazabb, most még a fizikai felkészítésen van a hangsúly, aztán majd szép lassan jönnek a felkészülési meccsek, ami számunkra is majd új impulzusokat fog adni, addig azonban még sok munka vár ránk."
 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek