FELHÍVÁS

Egész stadionos látványelemmel készül az RBD

Az RBD látványos koreográfiával készül az EL-selejtező visszavágójára. Aki kilátogat a Sóstói Stadionba csütörtökön, részese lehet egy nem mindennapi látványelem kivitelezésének.

A Red Blue Devils felhívása a szurkolókhoz a csütörtöki esti találkozó kapcsán.

Kedves Videoton-szurkolók!

Csütörtök este rendkívül fontos EL-selejtező mérkőzésen lép pályára a csapatunk.
A Red Blue Devils szurkolói csoportunk minden lehetséges eszközzel szeretné a továbbjutásba hajszolni a csapatot, ezért óriási élőképpel készülünk a mérkőzésre.

Magyarországon ritkaságszámba megy, hogy a szurkolók egész stadionos élőképet készítsenek. Mi viszont a tavalyi BL–selejtező után idén még komolyabb látvánnyal akarjuk köszönteni a Videoton FC csapatát.

A szurkolók részéről eddig is példátlan volt az összefogás, hiszen a stadion minden szektorából érkezett anyagi támogatás, ennek köszönhetően pedig mostanra 80 százalékban a rendelkezésünkre állnak a szükséges pénzügyi források. Az RBD minden tagja lehetőségéhez mérten, de komoly összeggel járult hozzá, hogy ne csak a pozsonyi, hanem a hazai mérkőzésen is méltó élőképet alkossunk. A két látvány 500 000 Ft–ba kerül, és mintegy 100 emberünk dolgozott rajta az elmúlt két hétben.

A célegyenesben vagyunk, de most kérjük a többi szurkoló támogatását a megfelelő kivitelezés és a nagyszerű hangulat eléréséhez.

Kérjük a csütörtökön a stadionba kilátogató szurkolóinkat, hogy időben, körülbelül félórával a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek a helyükre! A székükre előkészített látványelemeket ne vigyék el, ne mozgassák át más székekre, hisz azzal megbonthatják a látvány egységét! A csapatok kivonulásakor az RBD szektorából indul a látvány fő eleme, ekkor már a többi szektorban is készüljenek fel az előre kiosztott koreográfiaelemek használatára!

Minden szurkolónknak köszönjük a segítséget !

Hajszoljuk közösen győzelembe a Vidit, és varázsoljunk egy felejthetetlen estét Sóstóra!

Hajrá Vidi! Álé RBD!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek