Edzés és sajtótájékoztató volt a Gabala SC elleni találkozót megelőző nap programja

A délelőtti tréning után vezetőedzőnk, Michael Boris és a Vidi új csapatkapitánya, Fiola Attila válaszolt az újságírók kérdéseire.

10:00 órakor kezdődött csapatunk délelőtti edzése, amelynek első 15 perce sajtónyilvános volt és központjában természetesen a Gabala SC elleni csütörtökön 19:00 órakor kezdődő EKL-selejtező volt. Ezt követően délután pedig a MOL Aréna Sóstóban tartott sajtótájékoztatót csapatunk vezetőedzője, Michael Boris, valamint új csapatkapitányunk, Fiola Attila.

Vezetőedzőnk először a csapat nyári felkészüléséről beszélt, szóba került az ausztriai edzőtábor, valamint az is, hogy a válogatott játékosok kicsit később kezdték el a közös munkát, hiszen ők extra pihenőt kaptak. A hangsúly nemcsak az edzésmunkán volt, hanem a csapategység még jobb összekovácsolása is fontos szerepet játszott az edzőtáborban. "Ellenfelünket igyekeztünk feltérképezni, fizikálisan erős csapat a Gabala SC, a pontrúgásaik pedig nagyon veszélyesek. Természetesen szeretnénk jó eredménnyel kezdeni az új szezont" fogalmazott Michael Boris.

"Idén a felkészülésünk hosszabb ideig tartott, a szakmai stábnak is több ideje volt arra, hogy minden labdarúgót megismerjenek, hiszen érkeztek új játékosok a keretbe. Úgy érzem, a felkészülési mérkőzéseink jól sikerültek, az utolsó meccsen pedig nem csak az eredmény, hanem a mutatott játék is rendben volt. Bízom benne, hogy a Gabala SC ellen hasonlóan jól fogunk szerepelni. Nehéz meccsre számítok csütörtök este, ugyanis nemzetközi szinten ma már nincs könnyű mérkőzés. Remélem, az idei szezonunk jobban fog sikerülni, mint a tavalyi és ha nem is a bajnoki címért fogunk harcolni, de mindenképp szeretnénk odaérni a Ferencváros mögé a második helyre" - nyilatkozta Fiola Attila.

A teljes sajtótájékoztató megtekinthető ide kattintva.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek