A Gabala elleni mérkőzés előtt is színes programokkal várunk az Aréna Teraszon és a MOL Aréna Sóstóban!

Már 16:30-tól várunk benneteket az Aréna Teraszon, ahol sörakcióval és gyereksarokkal is hangolódhattok az EKL-rajtra.

Az új szezon első tétmérkőzésén, az UEFA Európa Konferencia Liga második fordulójában július 21-én a Gabala SC látogat hozzánk. A 19 órakor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 16:30-tól, a MOL Aréna Sóstóban 17:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 16:30-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!
• mini gyereksarok

MOL Aréna Sóstó, 17:30-21:15

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők
• zászlólengetés 
• VidiShop: vásárold meg csapatunk új hazai mezét!
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A csütörtöki meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 16:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

17:30 és 21:15 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó és csillámtetoválás

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Gabala SC elleni mérkőzés előtt is fotófalunk segítségével.

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Tavaly szeptemberben óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► Lengess Te is Vidi-zászlót!

Az elmúlt szezonban elkészültek a szurkolói zónában közösen megfestett Vidi-zászlók, amelyek lengetéséhez szeretettel várunk minden gyermeket, aki részt vett a festésben vagy szeretne zászlót lengetni a Vidi-induló alatt a D1-es szektor kijáratánál.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Csütörtökön is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzést hirdető eredeti plakát is megtekinthető.

► Stadionbüfé

A Gabala SC elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek