dr. Mezey: A bajnokság célegyenesbe fordult

- A bajnokság célegyenesbe fordult, itt már nem számít, hogy az élbolyba, vagy éppen a sereghajtók közé tartozó csapat az ellenfelünk.

- Egyforma nehéz összecsapások várnak ránk.   - mondta honlapunknak a vasárnapi, Nyíregyháza elleni mérkőzés kapcsán dr. Mezey György, vezetőedző. - Ilyenkor már mindenki győzni akar minden meccsén. Egymást ismerő, szervezett, jól felépített csapatok csapnak össze, ezért nagyon oda kell figyelnünk és precízen felkészülnünk mindenkire. A mi célunk csak az lehet, hogy friss, jó döntéseket hozni képes futballisták menjenek fel a pályára a mérkőzéseken. A bajnokság végére tartogatok néhány szerkezeti váltást, a héten is gyakorlotunk olyan elemet, ami egy kis újítás az eddigi játékunkhoz képest. Remélem, meglesz a hatékonysága!

A Mester szokás szerint egyelőre csak tizennyolcas keretet hirdetett, amelyből hiányzik - a továbbra is sérült Sitku és Vujovics mellett - a piros lap miatt egy mérkőzésre eltiltott Andics, illetve az Ulmban rehabilitáló Nagy Dániel. Ezek szerint a várható kezdőcsapat a következőkből kerülhet ki: Sebők, Tujvel, Lázár, Horváth, Lipták, Elek, Milanovics, Sifter, Radovics, Farkas I, Farkas II, Sándor, Polonkai, Szakály, Ponczók, Lencse, Alves, Nikolics.

- Farkas II nem azért marad a csapatban, mert Nagy Dani sérült, hanem mert úgy játszik, hogy hasznára van a csapatnak - tette még hozzá dr. Mezey. - A szabály persze mindenkire vonatkozik: ha valaki kikerül a csapatból, mert sérült, akkor annak is jobban kell játszania, hogy visszakerüljön. Danira egyébként egy fontos támadási elem épült, ezért érint nagyon rosszul a kiesése, nehéz pótolni. Balázs - s erről már többször beszéltem - másmilyen típusú játékos. Danit azért is várom nagyon vissza, mert akkor több lehetőség lesz a kezemben.

További hírek