EDZŐTÁBOR

Dolgos szerda - a szlovén edzőtábor 3. napja

A két edzés mellett videózás szerepelt a napi programban, majd este a Hollandia-Anglia Eb-elődöntőt is megnézték játékosaink.

Az edzőtábor szerdai programja az előző napihoz hasonlóan alakult. A reggeli után a játékosok és az edzői stáb átbiciklizett a sportközpontba, ahol a bemelegítés után gyors egy- és kétérintős játék következett, majd előkerültek a kiskapuk is. Az intenzitás mit sem csökkent a keddihez képest, majd a délelőtti edzés második felében több csoportra osztva a kapura lövéseket és a támadásvezetéseket gyakorolták a játékosok.

A közös ebéd és a második edzés között ismét videóelemzések következtek, ezúttal az Ajka elleni 120 perces felkészülési meccs második félidejében pályára lépő játékosoknak.

A délutáni edzésen ismét az egymás elleni játék került fókuszba, szűkített pályán meccsszituációkat gyakorolt a csapat, majd a közös vacsorát követően többen a masszőri szoba felé vették az irányt, ahol a Hollandia-Anglia Eb-elődöntőt szurkolták végig.

Csütörtökön a délelőtti edzés mellett délután már meccset játszik a csapat. Ellenfelünk 17:30-tól a bolgár első osztályban szereplő FC Hebar együttese lesz.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek