RÓLUNK ÍRTÁK

Dárdai Palkó: "Jó lenne csütörtökön is egy hasonló gólt rúgni"

A Köln otthonában gyönyörű győztes gólt szerző játékosunk a csakfoci.hu-nak adott interjút.

"Jó lenne csütörtökön is egy hasonlót rúgni. Nem szoktam nézegetni a góljaimat – egyszer megnézem, utána az már a múlt. Kívülről egyébként általában a nehéz találatok is úgy tűnnek, mintha olyan egyszerű lett volna őket berúgni (nevet). Nehéz lesz a visszavágó, mert nagyon jó csapat ellen játszunk, de van esélyünk a továbbjutásra" - nyilatkozta Dárdai Palkó a csakfoci.hu-nak. Játékosunk arra is reagált, hogy hat gólpasszával élen áll a teljes EKL-mezőnyben, valamint gólját a Köln csapatkapitánya is megdicsérte.

"A statisztikai adatot olvastam a meccs után, de azért nem szoktam utánanézni. Persze örülök neki, hogy ez eddig így sikerült, de most már csak az számít, hogy mi jussunk fel a főtáblára. Ami az ellenféllel kapcsolatos dicséretet illeti, természetesen az is jó érzés, de nem az a legfontosabb, hogy mások azt mondják, hogy jó vagyok.… Teszem a dolgomat, edzem, és próbálok jól játszani."

A teljes interjú elolvasható ide kattintva.

Ha nincs még jegyed a csütörtöki 1. FC Köln elleni találkozóra (kezdés 19:00, MOL Aréna Sóstó), még megveheted klubkártyáddal és személyesen is! Részletekért kattints ide.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek