Csodálatos helyen edzőtáborozik a Vidi II Ausztriában

Hartyáni Gáborék szerdán délben érkeztek meg a festői szépségű Stubenburg am See-be.

- "Amint hazaérkeztem Törökországból, azonnal elmentem orvoshoz, hiszen nagyon fájt a lábam. Néhány napos pihenést írt elő a doktor úr, ezért az ausztriai edzőtábort kihagyom és itthon pihenek, hogy jövő hétre rendbe jöjjek és ismét teljes intenzitással tudjak készülni."

A Vidi II-vel tartott azonban a próbajátékon lévő Kálmán József, aki már két felkészülési mérkőzésen is pályára lépett korábban a csapatban és Hartyáni Gábor elégedett a fiatal játékos eddigi teljesítményével. Ausztriában végleg meggyőzheti a szakmai vezetést arról, hogy érdemes lesz őt leigazolni az NB III-as Eger együtteséből.


A Vidi II az alábbi kerettel utazott Ausztriába

Játékosok:
SOMODI Bence
CZIRJÉK Zoltán
RÁSA GERGŐ
PAPIZSANSZKIJ Artúr
PAPUCSEK Barna
PRÉSINGER Ádám
MARGITICS Andor
SOÓS JÁNOS
GYURCSÓ Ádám
BABOS Barnabás
KIS Róbert
MÓRI Tamás
OLASZ Dénes
VASZICSKU Gergő
PAPP Szilárd
KÁLMÁN József

Stáb:
HARTYÁNI Gábor,
vezetőedző
CSUCSÁNSZKY Zoltán,
pályaedző
BÍRÓ IMRE,
kapusedző
DR. KOVÁCS Tibor,
csapatorvos
KISS István,
masszőr
BRUCKNER Péter,
technikai vezető

Szerdán, a délutáni csendes pihenőt követően, 16 órától edzést vezényel Hartyáni Gábor vezetőedző. A csapat szállása egy gyönyörű kastélyban van, melynek vonzáskörzetében egy hatalmas park található, többek közt hat futballpályával.
Csütörtökön délelőtt 10-kor ismét edzés lesz a program, 18 órakor pedig felkészülési mérkőzést játszik a csapat a harmadik ligás TSV Pöllau ellen a közeli Hartberg nevű városkában Pénteken délelőtt és délután is edzeni fog a csapat. Szombaton délben újabb felkészülési meccset játszanak Gyurcsóék, az ellenfél ezúttal a szintén harmadik ligás SVL Flavia Solva lesz. Ezt követően a csapat hazautazik Székesfehérvárra.

Kitűnő körülmények közt készül a Vidi II Ausztriában


Honlapunk a csütörtöki és szombati mérkőzésről is helyszíni beszámolóval, valamint képgalériával és videóval jelentkezik.




Szerző: Wéninger Ákos

További hírek