Berke Balázs vezeti a Vasas elleni bajnokinkat

A nagykanizsai játékvezetővel ebben a szezonban még nem találkoztunk.

Berke Balázs 1984. február 20-án született Nagykanizsán, de ma már Budapesten él, civil foglakozása szerint köztisztviselőként dolgozik egy önkormányzatnál. A 34 éves játékvezető a 2011-2012-es szezonban lett tagja az NB I-es bírói csapatnak.

Berke Balázs eddig összesen ötször fújta a sípot a Vidinek. 2012 őszén a Ligakupában mindkét Kaposvár elleni meccsünket ő vezette, idegenben 1-1 lett a végeredmény, hazai pályán 1-0-ra nyertünk, 2015 tavaszán Pakson, bajnokin 1-0-ra kikaptunk, majd 2016 szeptemberében 2-1-re győztünk a Budapest Honvéd otthonában, legutóbb pedig tavaly egy DVTK elleni bajnokinkon működött közre játékvezetőként, melyet 2-0-ra megnyertünk. A Vasas - Vidi lesz a 49. NB I-es bajnokija Berke Balázs sporttársnak játékvezetőként. Az eddigi 48 találkozón 195 sárga lapot és 9 pirosat osztott ki.

A szombati, Vasas elleni mérkőzésen a két asszisztens Albert István és Bornemissza Norbert lesz, Iványi Zoltán és Bogár Gergő az alapvonalak mögül segítik Berke munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Horváth Róbert látja el. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek