Július 13-án lesz Klagenfurtban a mérkőzés

A visszavágó egy héttel később, július 20-án lesz. Mindkét mérkőzés kezdési időpontja 20.30

9:33
A Videoton FC a második csoport nem kiemelt csapatai közé került a FC Dacia Chisinau (moldáv), az FC Pyunik (örmény), a Neftci PFK (azeri) az FK Skendija 79 (macedón) együtteseivel, és hozzájuk csatlakozik az első selejtezőkör első meccsének továbbjutója.

Ezek a csapatok az alábbi hatosból kapnak ellenfelet: NK Dinamo Zagreb (horvát), FK Partizan (szerb), SK Sturm Graz (osztrák), FC Viktoria Plzen (cseh), FK Ekranas (litván), FK Zesztafoni (grúz).

(fotó: uefa.com)

11:50
Tíz perc múlva kezdődik a sorsolás. Klubunkat Svájcban David Rechnitzer, a Vidi nemzetközi ügyekért felelős munkatársa képviseli.

12:00
Pontban délben elkezdődött a sorsolás. Az UEFA honlapja élőben közvetíti a sorsolást!

12:05
Elkezdődött az első kör sorsolása, ebben még nem vagyunk érdekeltek. Perceken belül azonban már mi jövünk.

12:08
Ebben a percben vette kezdetét a második kör sorsolása. Mint ismeretes, a második körben három csoport van, mi a másodikban vagyunk.

12:12
Most jön a mi csoportunk sorsolása!

STURM GRAZ!!!!

12:13
Azonnal a mi párosításunkat sorsolták ki. Idegenben kezdünk a Sturm Graz otthonában.

12:21
Még ma délután eldől, hogy pontosan mikor játszunk Grazban és mikor lesz a visszavágó a Sóstói Stadionban.

12:27
Minden amit a Sturm Grazról tudni érdemes
!

David Rechnitzer és Karin Hambrusch, a Sturm
Graz ügyvezetője egyeztettek a sorsolást követően.

13:02
David Rechnitzer, klubunk nemzetközi ügyekért felelős munkatársa jelentette Nyonból, hogy eldőlt, Klagenfurtban lesz a Sturm Graz - Videoton FC BL-selejtező első mérkőzése, ugyanis a grazi UPC Arenában zajlanak az amerikaifutball-vb B-csoportjának küzdelmei.

13:37
Az idilli környezetben, a Wörthi-tó szomszédságában fekvő ultramodern létesítményben fogadja csapatunkat az osztrák bajnok. A klagenfurti Wörthersee Stadiont a bázeli St. Jakobs Park mintájára építették fel. A régi, 1960-ban átadott, alig valamivel több mint 10 ezer néző befogadására alkalmas létesítményt 2005-ben földig rombolták, és helyére egy ultramodern 32 ezres stadiont húztak fel.
A Wörtherseestadiont 2007 szeptemberében adták át egy osztrák-japán barátságos meccsel, amelyet a hazai csapat gólnélküli döntetlen után tizenegyesrúgásokkal diadalmaskodott. A 2008-as Európa-bajnokságon a B csoport meccseiből hármat rendeztek meg a Wörthersee Stadionban. 2010-ben Ausztria válogatottja fogadta a klagenfurti Arénában Svájcot, a méskőzés rövid összefoglalójából is kivehető, hogy egy nagyon modern stadionban játszunk majd a Sturm Graz ellen - Klagenfurtban.

14:33
Szabics Imre - a Sturm Graz és a magyar válogatott támadója - nyilatkozott honlapunknak a sorsolást követően.

15:05
A Svájcban tartozkodó kollégánk, David Rechnitzer jelentette honlapunknak, hogy eldőlt mikor játszunk a Sturm Graz ellen.

Első mérkőzés - 2011. július 13. (szerda) 20.30, Klagenfurt: Sturm Graz - Videoton FC
Visszavágó - 2011. július 20. (szerda) 20.30, Székesfehérvár: Videoton FC - Sturm Graz

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek