BLOG

A Vidi öltözőjében jártam 24 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk huszonnegyedik bejegyzésében Csány Laura osztotta meg a PMFC elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeit.

Csány Laura vagyok, 10 éves, Kincsesbányán lakom, a Kazinczy Ferenc Általános Iskola 4.osztályos tanulója. Nagy boldogság ért, ajándékként a VIDEOTON  FC látogatásán vehettem részt Anyukámmal és Apukámmal. Én 2 és fél éve a Bozsik-program keretei közt futballozom a Fehérvárcsurgó SE-ben. Apukám /Csány Norbert/ is ott játszik a nagycsapatban, bajnokságokban. Anyukám /Barna ANikó / is szereti a focit  - a kincsesi suli focit Ő vezeti az alsósoknak.

Amikor megérkeztünk a Stadion elé, már STOPLI várt tárt karokkal, megsimert engem, mert már járt az iskolánkban. Átadtam neki a rajzomat amit Neki készítettem és Virágnak is aki meghívott minket. Nagyon örültek, eddig Ők még nem kaptak. Mindig Ők kedveskedtek ajándékokkal a gyerekeknek .

Ezután indultunk a sportöltözőbe a CSAPATHOZ, már a vidis mezben voltak a játékosok és készülődtek - volt aki a masszörnél volt és beszélgettek. Kedvesen fogadtak minket és ajándékot is kaptam tőlük - posztert, kulcstartót, vidis sálat, hűtőmágnest. Nagyon szépen köszönöm nagyon meglepődtem, örültem az ajándékoknak. Persze én is készültem, hiszen a játékosoknak mindenkinek a nevét külön felírtam egy szép lapra és emlékbe rajzoltam Nekik és átadtam. Amikor visszamentünk az előtérbe a Szüleimhez a vezetőedző Carillo Joan is kijött velem és személyesen odaadhadtam a meglepetés rajzomat. Meglepődött, nagyon boldognak látszott megölelgetett megkérdezte a nevem és hogy hány éves vagyok és hol lakom ki a kedvenc játékosom - persze hogy a NIKOLICS. A fordító bácsi tolmácsolt mert az edző spanyol nem is értettem semmit, de érdekesen beszélt.

A fotós rengeteg képet készített, majd elbúcsúztam mindenkitől. Kint az udvaron már rengeteg gyerek várakozott - volt játszóház - gyöngyfűzés  /fűztem egy piros - kék karkötőt/ - lufibohóc-/kaptam egy lufioroszlánt/ Aztán bementünk a meccsre !!

Sokat szurkoltam a csapatnak !!! 4-0 - ra GYŐZTÜNK !!!  ügyesek  voltak a fiúk!! Köszönöm szépen a Szüleimnek ,hogy elvittek erre a  csodás programra  és  köszönöm szépen Stoplinak - Vörös Virágnak - a CSAPATNAK ezt a felejthetetlen élményt !! HAJRÁ  VIDI !!!!!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek