A Vidi legendáival erősít a Siófok

A Balaton-parti együttes vezetőedzőjeként folytatja pályafutását Disztl László, segítői Disztl Péter és ifj. Horváth Gábor lesznek.

A Videoton FC és a BFC Siófok megállapodásának értelmében péntektől az eddig a Vidi II-t irányító Disztl László lesz az NB II-es gárda vezetőedzője. Legendás védőnk munkáját két másik korábbi Vidi-kedvenc, testvére Péter, valamint ifj. Horváth Gábor segíti majd. A három szakember pótlását házon belül oldja meg klubunk.

"A Siófokkal való jó szakmai kapcsolat nem új keletű, hiszen tavaly tavasszal több játékosunk is szerepelt náluk kölcsönben. Tervezzük, hogy ezt a kapcsolatot a jövőben még szorosabbra fűzzük, ennek az egyik első lépése, hogy az új szakmai stáb felállításához tőlünk kértek segítséget, mi pedig a három remek szakember "átigazolásával" próbálunk ennek eleget tenni" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

"Kollégáimmal úgy gondoltuk, hogy ez a váltás egy jó lehetőség számunkra, bízom benne, hogy hasznos tagjai leszünk a Vidi és a Siófok kapcsolatának. Ismerjük az együttes játékosait, vezetőit, hiszen utánpótlás szinten is remek a két klub viszonya már régóta, mi pedig az utánpótlásban tevékenykedtünk az elmúlt időszakban" - mondta Disztl László.

A BFC Siófok 20 forduló után a 19 csapatos NB II 14. helyén áll, a gárda a tavaszi idényt február 19-én, hazai pályán a ZTE ellen kezdi majd.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek