KÉPZÉS

A Vidi edzői átvették az UEFA "A" Licencüket

Imrik László és Gál Péter is sikeres vizsgát tettek, pénteken Telkiben ünnepélyes keretek közt vehették át az edzői oklevelüket. Tóth Vince és Jakab Attila "B" licencet szereztek.

A Vidi két fiatal szakembere, Imrik László és Gál Péter (a Vidi II és a Vidi U15-ös csapatainak vezetőedzői) 2022-ben kezdték el az UEFA "A" licences tanfolyamot. Az elmúlt egy évben mindkét edző szép eredményeket ért el csapataikkal, emellett pedig rendszeresen tanultak és az elméleti, valamint a gyakorlati vizsgákon is jó eredményeket értek el.

Az UEFA PRO után a második legmagasabb edzői képesítést igazoló UEFA "A" oklevelet péntek délután Telkiben ünnepélyes keretek között osztották ki. A Vidi részéről még két fiatal utánpótlás-edzőnk, Tóth Vince és Jakab Attila is részt vett az MLSZ ünnepségén, ők UEFA "B" oklevelet szereztek, Palkovics István pedig az UEFA "Youth B" képzését végezte el - a pénteki díjátadón ő nem tudott személyesen jelen lenni.

Klubunk nevében ezúton is gratulálunk Imrik Lászlónak, Gál Péternek, Jakab Attilának, Palkovics Istvánnak és Tóth Vincének!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek