A veretlen nyeretlenül érkezik

A Paks remekel a 2011-2012-s szezonban, öt veretlen meccs után egy nyeretlenségi sorozatot szakítanának meg Sóstón a tolnaiak.

A kisebb képzavart gyorsan feloldjuk: a szezon eddigi részében még veretlen Paks eddig soha nem tudta legyőzni csapatunkat Székesfehérváron. Eddig öt alkalommal láttuk vendégül a paksi ellenfelet, a mérlegünk 4 siker és egy döntetlen, 13-3-s, elsöprő fölényt mutató gólkülönbséggel.
A legutóbbi szezonban 2-1-re nyert a később aranyéremig menetelő együttesünk, Gosztonyi Andás lövésére és Andre Alves büntetőjére Éger László felelt, szintén büntetőből a 2010. október 17-én rendezett Sóstói bajnokin.

A Paks természetesen szeretné megszakítani a Vidi elleni fehérvári meccsek rossz sorozatát. Nem véletlen a megfogalmazás, hiszen a tolnaiak - amikor nem a Videoton az ellenfél - akkor jól szerepelnek Sóstón. Kis Károly együttese az Európa Ligában Székesfehérváron játssza hazai meccseit, az elmúlt hetekben az andorrai Santa Colomát 4-0-ra verte a mi pályánkon a Paks, míg a norvég Tromsövel 1-1-re végzett. A tolnai gárda egyébként sem ízlelte még a vereség keserű aromáját a most futó szezonban, az eddigi 4 EL selejtező és 1 bajnoki találkozón 4 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhettek el a tolnaiak 12 rúgott és 3 kapott góllal, csapatunk vasárnap 16 órától szakíthatja meg az utolsó állva maradt magyar kupacsapat menetelését.

Szerző: Németh Zoltán

További hírek