A vasárnapi, Honvéd elleni bajnoki előtt is érdemes időben érkezni a MOL Aréna Sóstóba és az Aréna Teraszra!

A szezon első hazai bajnoki mérkőzése előtt már 17 órától várunk benneteket az Aréna Teraszon, majd 19 órától a stadionban is.

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában augusztus 7-én a Budapest Honvéd látogat hozzánk. A 20 órakor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 17:00-tól, a MOL Aréna Sóstóban 19:00-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Aréna Terasz, 17:00-tól

• sörakció a meccs kezdetéig: három korsó Dreher áráért négyet kapsz!
• mini gyereksarok

MOL Aréna Sóstó, 19:00-21:45

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: színezők
• a Főnix SE táncshow-ja a meccs előtt a kerengőn, a szünetben pedig a pályán
• zászlólengetés 
• VidiShop: vásárold meg csapatunk új hazai mezét!
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 17 órától a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

19:00 és 21:45 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén:

► Csocsó és csillámtetoválás

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat. Szintén kérhetsz csillámtetoválást is, ezen kívül a gyerekeket színezőkkel várjuk!

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► Angyalszárny!

Piros-kék angyallá válhat mindenki a Budapest Honvéd elleni mérkőzés előtt is fotófalunk segítségével.

► Kezet rá - hagyj nyomot a MOL Aréna Sóstóban!

Tavaly szeptember óta nagy siker aktivitásunk, amelyen a hazai meccsekre kilátogató gyerekek egy erre kijelölt falon ott tudják hagyni kézlenyomatukat a MOL Aréna Sóstóban!

► Lengess Te is Vidi-zászlót!

Az elmúlt szezonban elkészültek a szurkolói zónában közösen megfestett Vidi-zászlók, amelyek lengetéséhez szeretettel várunk minden gyermeket, aki részt vett a festésben vagy szeretne zászlót lengetni a Vidi-induló alatt a D1-es szektor kijáratánál.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Vasárnap is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal különleges időszaki kiállításunk keretein belül időutazásra hívunk benneteket. Egészen a 2012/2013-as szezonig repülünk vissza az időben - ekkor jutott első alkalommal az Európa Liga csoportkörébe a Vidi. Nézd meg Te is az EL-selejtező és csoportkör állomásait felidéző kiállításunkat! Emellett továbbra is megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja.

► Stadionbüfé

A Budapest Honvéd elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek