A másodikat megnyertük

A Videoton FC-Puskás Akadémia Elek Bence és Orbán Gáspár góljaival 2-0-ra nyert a Balmazújváros ellen.

Idei első felkészülési mérkőzésén Hartyáni Gábor együttese gólnélküli döntetlent játszott a Cegléd együttesével, a második összecsapását aztán már megnyerte együttesünk. Az NBII Keleti csoportjában dobogós, a téli szünetet a harmadik helyen töltő Balmazújváros ellen már az első félidőben is fölényben játszottunk, négy nagyobb helyzetünk is akadt, azonban ekkor még nem tudtunk kapuba találni. A vendégek ritkán jutottak el a kapunkig, ez a tendencia azonban a térfélcsere után változott, a balamazújvárosiak ekkor már jóval veszélyesebben futballoztak. Ez azonban csapatunkra is igaz volt, Hartyáni Gábor együttese a 62. percben a vezetést is megszerezte, egy szabadrúgás után Papucsek csúsztatott Soós elé, akinek hajszálpontos beadását Elek Bence lőtte közelről a jobb alsó sarokba. A vezetés megszerzése után is támadásban maradtunk, és a 75. percben sikerült is bebiztosítanunk győzelmünket, Balog fantasztikus szóló után adott be a jobb oldalról, a berobbanó Orbán Gáspár pedig 7 méterről a kapuba vágta második találatunkat. A vendégek a hátralévő időben már nem tudtak újítani, csapatunk így 2-0-ra nyert, győzelemmel köszöntve a 20. születésnapját ünneplő játékosunkat, Farkas Viktort.

Videoton FC-Puskás Akadémia - Balmazújváros 2-0 (0-0)

Videoton FC-Puskás Akadémia: Czirjék (Gábor 79.) - Margitics (Farkas V. 46.), Papucsek, Vaszicsku, Farkas N. (Jankovics 46.) - Macsicza - Soós, Varga (Orbán G. 46.), Balog, Baracskai - Máté (Elek B. 46.)

Gólszerző: Elek Bence (62.), Orbán Gáspár (75.)

A Videoton FC-Puskás Akadémia szerdán játsza következő felkészülési mérkőzését, csapatunk 13 órától a szintén az NBII Keleti csoportjában vitézkedő Eger vendége lesz.

(fotó: pfla.hu)

Szerző: Németh Zoltán

További hírek