A következő három mérkőzésen sok minden eldőlhet

Elszántan vágnak neki a hátralévő mérkőzéseknek az érintett csapatok, úgy az élmezőnyhöz tartozók, mint a sereghajtók.

Többek között ezt is elmondta dr. Mezey György vezetőedző a szokásos, mérkőzés előtti felvezető interjújában, majd így folytatta:
- Számunkra is sok minden eldőlhet az elkövetkezendő héten esedékes három mérkőzésen. Kicsit ugyan szomorúnak tartom, hogy a bajnokság véghajráját ilyen kapkodósra tervezték. A legnagyobb meccsekre, mint amilyen a Debrecen-Videoton is lesz, jó lett volna, ha játékosok frissen tudnak kifutni. A szombat-kedd-péntek menetrend viszont nem kedvez ennek, sőt azt gondolom, hogy a mérkőzés jelentőségét is degradálták vele. Pedig már az ősz vége felé tudni lehetett, hogy a Debrecen és a Videoton között dől majd el az elsőség az idén. De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen addig van még két mérkőzésünk, elsőként, szombaton a Kaposvár ellen. A Rákóczi nagyon csalóka meccset játszott a múlt héten Debrecenben, hiszen nagyon ritkán fordul elő egy csapat életében, hogy tíz perc alatt öt gólt kapjon. Az ilyenre nincs is magyarázat, ilyen a futball. Nyilván nem ilyen összecsapásra számítok Kaposváron. Prukner László gárdája jól szervezett és tudatosan felépített, amely igyekszik majd megnehezíteni a dolgunkat. Ha mentálisan rendben lesznek a játékosaim és a csapategység is helyén lesz, sikeresen vesszük ezt az „akadályt”. Ha nem, akkor küszködni fogunk.

A szokásostól eltérően dr. Mezey György nem szűkítette le a húszas keretet a mai edzés után, így csak holnap, az indulás előtt derül ki, pontosan kikre is számít Kaposváron. A szóba jöhető nevek a következők: Sebők, Tujvel, Andics, Lázár, Lipták, Radovics, Sifter, Horváth, Elek, Nagy, Farkas I, Farkas II, Sándor, Szakály, Polonkai, Milanovics, Sitku, Alves, Nikolics, Lencse.
























További hírek