Így látták az edzők a Kaposvár-Videoton MK-meccset

Vezetőedzőnk szerint reális esélyünk van a továbbjutásra, Sisa Tibor inkább kevésbé szimpatikusan, de győztesként hagyta volna el a pályát.

dr. Mezey György: "Tipikus kupamérkőzést vívtunk a Kaposvár ellen: nem túl látványos, de annál küzdelmesebb játék folyt a pályán. Az egygólos előny nem tetemes, de egy jól szervezett Kaposvár ellen, idegenben, szép eredmény és megvan a reális továbbjutás esélye is. Ami a játékot illeti, kupameccsek esetében hatodrangú kérdés, hogy szemre tetszetős-e az, amit a csapat a pályán csinál, hiszen a lényeg a továbbjutás. A Kaposvár - amely nem véletlenül a bajnokság egyik éllovasa - ellen is inkább a küzdelem dominált, de helyt álltunk. Sajnálatos, hogy Farkas Balázst húsz perc játék után kiállították, pedig nagy szüksége lenne a meccsekre ahhoz, hogy visszanyerje a ritmusát. Örömteli viszont, hogy Polonkai a hosszú kihagyás után ismét odaadóan játszott és remek teljesítményt nyújtott. Alvesnek eredetileg is harminc percet szántam, s azt is jó volt látni, hogy Nikolics remekül helyt állt. Bizakodva várom a visszavágót."

Sisa Tibor: "Szimpatikus vesztesként kellett ma elhagynunk a pályát a mérkőzés végén. Nagyon sok energiát fektettünk bele ebbe a kupameccsbe és kulturáltan játszva próbáltunk az álmunkhoz közelebb kerülni. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy távolodtunk és nem közeledtünk hozzá. Nagyon sajnálom. A Videoton nagyon jó csapat, régen kinőtte már az NB I-et, ám az igen ritka, hogy kupaküzdelmek során el lehessen kerülni egy-egy nagyformátumú együttest. Az ember ellenük is megpróbálja a lehetetlent, mégis, amikor látja, hogy az mégsem sikerül, nehezen fogadja el a tényeket. Azonban tovább kell lépnünk, holnaptól már egy másik mérkőzésre készülünk."

További hírek