A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC-DVSC bajnokit

Szabics Imre és Joan Carrillo értékelte a szombat esti bajnokit.

Szabics Imre:

"Értetlenül állok a végeredmény előtt, nem tudom, hogy ezt a mérkőzést hogyan tudtuk elveszíteni. Gratulálok az ellenfelünknek, mert a győztesnek sosem kell magyarázkodnia. Nagyon komoly lehetőségeink voltak, a Debrecent az első félidőben ki kellett volna végeznünk. Nem vigasztal minket a sok helyzet, szomorúak vagyunk, hogy elveszítettük a találkozót. Az biztató, hogy a játékunk rendben volt, de szükségünk lenne arra, hogy ez eredményességgel párosuljon." 

Vezetedzőnket arról is megkérdezték, hogy mit szól a szurkolók véleményéhez.

"Aki ilyen szakmát választ, az tudja, hogy a hasonló esetek előfordulhatnak, ha nem jönnek az eredmények. Hiszek a csapatban, amely most egy átalakuláson megy keresztül. Szerettük volna ezt az időszakot zökkenőmentesen végigvinni, de a biztató játék mellé még egyelőre nem érjük el az elvárt eredményeket."

Joan Carrillo:

"Nehéz mérkőzés volt, ahogy arra készültünk, sokat dolgozott a csapatom és büszke vagyok rájuk. Az utolsó percig hittem bennük, ahogy ők is magukban, ezért sikerült nyerni. A félidőben azt kértem a fiúktól, hogy küzdjenek, mert a döntetlen nem elég, ennek maximálisan eleget tettek. A legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot, ezzel sikerült meghálálni a szurkolóknak, hogy folyamatosan támogatnak minket. Hrabina Alex rendkívül jó teljesítményt nyújtott, de kiemelhetném a két gólt szerző Szécsi Márkot is, a győzelem azonban egyértelműen a csapat érdeme. Különleges mérkőzés volt számomra, szép emlékek fűznek Székesfehérvárhoz, az otthonomként tekintek rá, ahogy Debrecenre is. A kapott gólnál eggyel kevesebben voltunk a pályán, ez azonban a futball velejárója, és szerencsére hamar sikerült egyenlíteni. A mai sikert szeretném a feleségemnek ajánlani, aki sajnos koronavírus-fertőzés miatt nem tudott ma itt lenni."

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek