A Hydro Fehérvár AV19 játékosai is a helyszínen szurkoltak a Vidinek kedden este

Andrew Sarauer, Kornakker Dániel és Mihály Ákos mellett az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia fiatal növendékei is kilátogattak a MOL Aréna Sóstóba.

Kedden este a fehérvári jégkorongcsapat játékosai és akadémistái is kilátogattak a szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzésére, a Vidi - FTC találkozóra, mely egyben Juhász Roland és Vinícius Paulo búcsúmeccse is volt. A gyerekek a kezdés előtt lövéspontosság-versenyen próbálhatták ki tudásukat a MOL Aréna Sóstó "C"-szektoránál, melyet a három fehérvári jégkorongozó felügyelt. 

"Jól éreztük magunkat a mérkőzésen! Kifejezetten örültünk a meccs kimenetelének, teljesen megérdemelt volt, hogy a búcsúzó Juhász Roli góljával nyert a Vidi. Nagyszerű karriert tudhat maga mögött és szerintem mindenki nevében beszélhetek, mint sportoló, ha azt mondom, mind büszkék lennénk egy ilyen pályafutásra, mint amit ő elért! Nagyon jó volt látni, milyen szeretet veszi körül a fehérvári focistákat is! A szurkolók előtt le a kalappal megint csak! Láthattuk, hogy mennyi energiát fordítanak a klub körül dolgozók arra, hogy minél több színes programmal kedveskedjenek a mérkőzésre kilátogató családoknak! Jó volt, hogy jégkorongos program is volt a kínálatban, így a gyerekek több sporttal is találkozhattak. Sok akadémistát láttam a mérkőzésen, nekik is jót tesz, ha egyszerre több sporttal ismerkednek meg. Köszönjük a szíves fogadtatását a MOL Fehérvár FC-nek, szívesen látjuk őket a mi mérkőzéseinken, reméljük, ők is minket a jövőben!" - nyilatkozta honlapunknak a fehérvári jégkorongcsapat kapusa, Kornakker Dániel. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek