"Szeretnénk a Kecskemét elleni fiaskót kijavítani"

Supka Attila szerint több tényező miatt is más lesz a mostani mérkőzés az augusztus végén lejátszotthoz képest.

"Bízom benne, hogy egyszeri botlás volt a Kecskemét elleni hazai vereség, és vasárnap a jobbik arcunkat fogjuk mutatni, függetlenül attól, hogy tudjuk: nagyon jó csapat ellen játszunk, amelyik gazdaságilag és a játékosállomány szempontjából is az egyik legerősebb Magyarországon" - mondta a Honvéd vezetőedzője a vidi.hu-nak.

"Sajnos nagyon sok mindenben változott a helyzet az őszi mérkőzés óta, az akkori csapatból több játékos hiányzik nálunk, a Vidi viszont jó futballistákat igazolt a télen. De azért remélem, hogy a játékosok átérzik a mérkőzés fontosságát, és jó teljesítménnyel rukkolnak elő" - tette hozzá Supka.

Az őszi idény egy részét még piros-feketében töltő Torghelle Sándor a téli szünet óta már csapatunkat erősíti, az ő lehetséges szerepéről is kérdeztük a kispesti trénert.

"A mentalitásával és a játékával nagyon sokat segített Torghelle a csapatnak, a nálunk töltött hónapok alatt. Télen váltott, és épp a Vidi játékosa lett, de azóta is nagyon jó a kapcsolatunk, azt pedig nem hiszem, hogy az ő játéka lehet a döntő, hiszen rajta kívül is remek csatárok játszanak a Vidiben, akár Pericsről, akár Nikolicsról beszélünk" - elemezte a helyzetet Supka Attila.  

Szerző: Kupeczik Krisztián

További hírek