SZEKERES ADRIÁN:

"Sokat fejlődtem, amióta a Vidihez kerültem"

Szekeres Adrián bízik abban, hogy sikerül kiharcolnia, hogy a Vidi oszlopos tagja legyen.

"Nagyon élveztem az elmúlt fél évet a Vidiben. Nyáron igazoltam Székesfehérvárra, és nem is gondoltam arra, hogy ilyen szép sikereket fogunk elérni a nemzetközi porondon. Óriási dolognak tartom azt, hogy kiharcoltuk a csoportkörbe jutást az Európa Ligában. Az pedig, hogy ott két alkalommal is nyerni tudtunk, és végig esélyünk volt a továbbjutásra is, szerintem az egész magyar labdarúgás számára kiemelkedően fontos."

"Sikerült gyorsan beilleszkednem a csapatba, az pedig külön öröm volt számomra, hogy az első mérkőzésemen góllal mutatkozhattam be a Vidiben, még akkor is, ha az csak felkészülési meccs volt. Ezen kívül minden olyan mérkőzés meghatározó volt számomra, amelyiken pályára léphettem vagy a keretben szerepeltem. Nagy változást is hozott ez az év számomra abból a szempontból, hogy Budapestről Székesfehérvárra költöztem. Mivel Sándor Györggyel egy lakóparkban lakom Fehérváron, így vele töltöttem a legtöbb időmet az elmúlt néhány hónapban, de Haraszti Zsolttal is gyakran beültünk egy-egy étterembe ebédelni. Nagyon megszerettem a várost, és jól is érzem magam itt."

"Az edzések intenzitása hihetetlenül nagy, úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem azóta, hogy a Vidihez kerültem. Bízom benne, hogy tavasszal is kapok bizonyítási lehetőséget Paulo Sousatól, és ezzel a lehetőséggel élni is tudok, hiszen a célom az, hogy idővel oszlopos tagja legyek a Vidinek. Most azonban a pihenésé lesz a főszerep. Két hetet fogok eltölteni Amerikában három barátommal együtt. Miamiban fogunk kikapcsolódni, valamint néhány NBA és NFL mérkőzésre is ellátogatunk majd. Annak ellenére, hogy a kedvenc NBA csapatom nem a Miami, hanem a Boston Celtics, azért természetesen nagyon várom már a mérkőzéseket. Miután hazajöttünk az USA-ból azonnal indulok Skóciába, ahol a barátnőm dolgozik, és együtt töltjük kint a karácsonyt és a szilvesztert is. Persze nem csak pihenéssel fog telni a december, hiszen Nachotól, az erőnléti edzőnktől igen komoly házi feladatot kaptunk, melyben rengeteg futás és erősítés szerepel."- mondta mosolyogva honlapunknak Szekeres Adrián.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek