"Nem adjuk fel a reményt"

Garami József, az MTK szakmai igazgatója szerint a Vidi az esélyes, de ettől függetlenül győzni akarnak.

Az MTK egy idegenbeli, Dunaújváros Pálhalma elleni 2-1-es győzelemmel hangolt a kedd esti Magyar Kupa elődöntő visszavágóra, így egy elmaradt meccsel is 14 pontos az előnye az NB II Nyugati csoportjában.

Garami József az MTK hivatalos honlapjának azt mondta a keddi összecsapásról, hogy csapata nem adja fel a reményt, és játssza a saját játékát. "Már a párharc megkezdése előtt is a Videoton volt az esélyesebb a továbbjutásra, az első meccs eredményének ismeretében pedig ez hatványozottan igaz. Jól játszottunk a hazai találkozón, sajnos mégis vereséget szenvedtünk, ennek pedig az a következménye, hogy reálisan csak kétgólos győzelemmel juthatunk be a fináléba. Nem adjuk fel azonban a reményt, mindenki teszi majd a dolgát a pályán, játsszuk a játékunkat, és meglátjuk, hogy mindez mire lesz elegendő" - fogalmazott a szakember.

A Dunaújváros ellen gólt szerzett, ám a kupameccstől eltiltott Ladányi Tiborra nem számíthat Garami József, így a kék-fehérek várhatóan a Hegedüs - Wolfe, Kálnoki Kis, Szekeres, Vadnai - Kanta, Vukmir, Zsidai - Könyves, Tischler, Vass összetételben kezdik a találkozót, csereként Groppioni, Kelemen, Hajdú, Gál, Nikházi, Frank és Balajti áll Garami rendelkezésére.

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek