"Nagyon örülünk, hogy otthon is láthatják az esti meccsünket"

Csapatunk egyik gólvágója, Nikolics Nemanja nyilatkozott honlapunknak néhány órával a Dinamo Bukarest elleni mérkőzés előtt.

- Szeretnénk a spanyolországi barátságos meccseinkhez hasonló, magas színvonalú teljesítményt nyújtani a törökországi felkészülési mérkőzéseken is. Biztos vagyok benne, hogy a román csapat kemény, erőszakos futballt fog játszani ellenünk. Annak ellenére, hogy a felkészülési mérkőzéseken még nem az eredményen van a fő hangsúly, hanem a mutatott játékon, mindenképp szeretnénk legyőzni a Dinamo Bukarestet, és ezért mindent meg is teszünk a pályán. Külön motiváció számunkra, hogy a Sport TV jóvoltából otthon is láthatják szurkolóink a vasárnap esti találkozónkat. Délelőtt egyébként egy nagyon jó hangulatú átmozgató edzésen vettünk részt, ebéd után csendes pihenő van, majd taktikai értekezlet, ezt követően pedig indulunk a mérkőzés helyszínére. - avatta be honlapunkat a részletekbe Nikolics Nemanja.

Ne felejtse, hogy a Dinamo Bukarest - Videoton FC felkészülési mérkőzés vasárnap - magyar idő szerint - 19 órakor kezdődik, melyről honlapunk online-közvetítéssel jelentkezik. A Sport2 pedig élőben közvetíti a meccset a TV-ben!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek