ÚJPEST - VIDI

Szurkolói információk vasárnapra

A belépőket elővételben a VidiShopban vagy online tudjátok megvenni, a mérkőzés napján pedig a helyszínen is lesz lehetőségetek jegyvásárlásra. 

Az OTP Bank Liga NB I 23. fordulójában csapatunk az Újpest FC otthonába látogat március 3-án, vasárnap 19 órakor.

A találkozóra elővételben személyesen a VidiShopban vásárolhattok belépőt, ajándékboltunk nyitvatartási ideje hétfőn, szerdán és pénteken: 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30).

Lehetőségetek van online jegyvásárlásra is, akár már mostantól erre a linkre kattintva. A mérkőzés napján a helyszínen is tudtok jegyet venni. A jegyvásárláshoz szurkolói kártya nem kell, és a személyes adataitokat sem kell megadnotok. Fontos tudnotok, hogy online vásárlás esetén a kezelési költség ára 399 ft.

A jegy ára elővételben a VidiShopban 3300 forintba kerül, online 2700 forintba, míg a meccs napján a helyszínen 4700 forintért, online pedig 3900 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket a C1-es elnevezésű vendégszektorba.

3 éves kor alatti gyermek számára 5 Ft-os regisztrációs jegyet kell venni. Az újpesti stadion vendégjegypénztárai 16:00-kor, a stadion kapui pedig másfél órával a kezdés előtt, 17:30-kor nyitnak ki.

A Vidi-drukkerek a Szusza Ferenc Stadion környékén lévő utcákban, a szabályoknak megfelelően tudnak parkolni, a vendégszektoron belül pedig büfé üzemel majd, ahol azonban repoharakat nem használnak. A büfében és a helyszíni jegypénztárban készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni.

Az RBD vasárnap a 15:48-as vonattal utazik a fővárosba. A piros-kék ultrák mindenkit várnak egy jó hangulatú, közös utazásra. Klubunk autóbuszt biztosít a vonattal utazóknak Kelenföldről a Szusza Ferenc Stadionig és a mérkőzés után vissza a pályaudvarra. A hazautazást a 21:45-kor induló vonattal tervezik a fehérvári drukkerek.

Author: Wéninger Ákos

More news