U21 - Kedden, Szlovéniában javíthatnak Gosztonyiék

Gosztonyi András, honlapunknak elárulta, hogyan telt az U21-es válogatott hétvégéje.

A nyári korosztályváltás után első nemzetközi mérkőzését játszotta csütörtökön U21-es válogatottunk. Róth Antal szövetségi edző együttese a Bozsik-stadionban fogadta Montenegró együttesét, és bár végig jelentős mezőnyfölényben játszott, a hajrában kapott két góllal 2-0-ás vereséget szenvedett.

Bár az Eb-selejtezőkben szereplő U21-es válogatott keretének nagyobb része kiöregedett a korosztályból, az alakuló együttesben több olyan futballista is található, aki korábban már tagja volt az együttesnek. Róth Antal szövetségi edző a Gulácsi Péter - Szokol Zsolt, Kádár Tamás, Fiola Attila (Preklet Csaba, 46.), Katona Máté - Simon Ádám (Takács Péter, 46.), Kiss Máté (Egerszegi Tamás, 73.) - Simon Krisztián (Balázs Benjámin, 59.), Gosztonyi András, Bódi Ádám (Balajti Ádám, 59.) - Futács Márkó (Tisclher, 73.) összeállításban küldte pályára együttesét.

Pénteken közösen megnéztük a felnőtt válogatott San Marino elleni Eb-selejtezőjét a Puskás Ferenc Stadionban. A hétvégén pedig leültünk közösen a csapattal és a vezetőkkel és kielemeztük a csütörtöki mérkőzésünket. Nagyon bántott minket játékosokat ez a vereség, annak ellenére is, hogy egy új, alakulóban lévő csapat vagyunk. Véleményem szerint jól játszottunk, többet támadtunk, de sajnos a mérkőzés végén nem koncentráltunk eléggé. Ezen mindenképp változtatnunk kell a jövőben. Hétfőn délelőtt még edzettünk, délután 14.30-kor pedig útra kelünk Slovenska Bistricaba, mely Maribortól délre található, ahol kedden 16 órakor játszunk a szlovénekkel. Bízom benne, hogy eredményesebbek leszünk, mint Montenegró ellen. Csütörtökön pedig már ismét a Vidivel készülök a hétvégi bajnokira. - nyilatkozta honlapunknak Gosztonyi András.

Author: Wéninger Ákos

More news