VIDI - DVSC

Szurkolói információk vasárnapra

Kapunyitás 14:00-kor. A belépőket javasoljuk, hogy elővételben váltsátok meg, így elkerülhetitek a mérkőzésnapi sorban állást a jegypénztáraknál.

Vasárnap 15:00-tól a DVSC ellen lépünk pályára az OTP Bank Liga NB I-ben a Sóstói Stadionban.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Javasoljuk, hogy személyesen, vagy online elővételben vásároljátok meg a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynátok a vásárlást.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak 12:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. Meccsnapon a VidiShopban nem lehet jegyet és bérletet vásárolni!

Az online megvásárolt szezonbérletet az 1-es pénztár megjelölt ablakánál lehet átvenni! Meccsnapon pedig a 4-es pénztár megjelölt ablakánál lesz lehetőség megvásárolni a 2024-es tavaszi bérletet.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 200 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Érkezzetek vasárnap délután mindannyian Vidi-sálban és emeljétek azt a magasba, amikor csapatunk a pályára lép! Sálakat fel!

KAPU

SZEKTOR

II. kapu

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

A Vidi Múzeum vasárnap 13:00-kor nyit és szeretettel vár Benneteket! Megnézhetitek az összes jelenleg az OTP Bank Liga NB I-ben szereplő együttes csapatzászlóit, és újabb, az 1985-ös UEFA döntővel kapcsolatos tárgyak is megtekinthetők. Gyertek, találkozzatok a legendákkal! A mérkőzés előtt három órával jegyet is tudsz majd vásároln a Múzeumban a találkozóra (helyszíni jegyárakon).

VidiShop

Kezdd stílusosan a tavaszi idényt! Megérkeztek a kínálatba a legújabb pulcsik, valamint egy igazi, legnagyobb hidegben is helytálló téli sapka. A két hoodie és a sapka is a régi stadion ikonikus eredményjelzőjének állít emléket, a sapkát 5490 forintért, a pulóvereket 20990 forintért lehet megvásárolni. A pulcsikat ide, a sapkát pedig ide kattintva lehet megvásárolni, a gyermek méreteket pedig ezen a linken találjátok.

Klubunk ajándéküzlete a meccs napján 13:00-tól tart nyitva a mérkőzés lefújását követő 60 percig.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 13:00-tól nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 13:00-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Stadionbüfé

A DVSC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, amelynek ára 500 ft.

Author: Wéninger Ákos

Photo: fehervarfc.hu

More news