HETI MENÜ

Szerdán a PMFC, szombaton a Nyíregyháza látogat Sóstóra

Hétközben Magyar Kupa meccset, hétvégén pedig bajnokit játszunk hazai pályán. A Vidi II vasárnap az ESMTK otthonában lép pályára.

Magyar Kupa, negyeddöntő (első mérkőzés)
2015. március 4., szerda, 18 óra: Videoton FC - PMFC-Matias

Ugyan a papírforma szerint a párharc esélyese a mi csapatunk, ennek ellenére komoly mérkőzés várható szerdán. Elég, ha azt nézzük, hogy a tavaszi szezont Újpesten 2-0-ás győzelemmel kezdte a baranyai együttes, míg a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a tavalyi bajnokcsapatot, a DVSC-t búcsúztatta a PMFC. A továbbjutásról két mérkőzés dönt, a visszavágót április 1-jén rendezik meg.

 

OTP Bank Liga 19. forduló
2015. március 7., szombat, 18.30: Videoton FC - Nyíregyháza Spartacus FC

Szombati ellenfelünk ebben a naptári évben már két bajnoki meccset játszott, ugyanis tavaly a pálya használhatatlansága miatt februárra halasztották a Paks - Nyíregyháza összecsapást. Az "atomvárosban" 1-1-es döntetlent játszott a nyírségi alakulat, míg legutóbb hazai pályán a Bp. Honvéd csapatát 2-0-ra legyőzték, vagyis egy hét alatt 4 pontot szereztek, ezzel pedig biztos távolságra kerültek a kieső zónától, és elkezdték a felzárkózást a középmezőnyhöz.
 

NB III Közép csoport 17. forduló
2015. március 8., vasárnap, 14.30: ESMTK - Videoton FC II

Második csapatunk győzelemmel kezdte a tavaszt, ezzel pedig felzárkózott a tabella 7. helyére, és csupán 1 pont választja el a Vidi II-t az 5. helyen álló ESMTK-tól, akik viszont Szegeden 2-1-es vereséget szenvedtek el a múlt héten.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news