SZURKOLÓI

Rendőrségi tájékoztató a szombati mérkőzésre

Időben érkezzenek a helyszínre a szurkolók, akik a belépésnél átvizsgálásra is számíthatnak - kéri a XIX. kerületi Rendőrkapitányság. Az autókat és buszokat már a XXIII. kerületi Auchan Áruháztól kísérettel látják el.

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság arra kéri szurkolóinkat, hogy a szombati, kiemelt biztonsági kockázatú Budapest Honvéd - Videoton FC bajnoki előtt 12.00-13.30 között Budapesten (a XXIII. kerületben), a Bevásárló utcában lévő Auchan Áruház mögötti parkolóban gyülekezzenek, ahonnan rendőri kíséret mellett indulhatnak a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza.  

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, így a lezárt területre csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. A korlátozás miatt a 93-as számú busz kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. utcán közlekedik. A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig.

A kapuk már 12.30 órától nyitva lesznek, ezért kérik, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre a szurkolók, akiknek átvizsgálásában a rendőrség munkatársai is részt vesznek, ezért a stadionba való bejutás az átlagosnál több időt vehet igénybe.

Felhívják továbbá a szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértésnek minősül, amennyiben ilyen tárgyat találnak valakinél,  szabálysértési eljárás indul ellene! 

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news