Remek hetet zártak utánpótlás csapataink

Bravúros győzelmet aratott U18-as csapatunk, vesztes helyzetből, emberhátrányban fordított.

Hétvégén U21-es csapatunk a Vác otthonába utazott, ahol Vincze Viktor és Bognár Bence góljaival 2-0-ra győzött.

Az U18-asok a tabellán előttük álló Győrt fogadták itthon. Csapatunk kétgólos hátrányból tudott fordítani, úgy hogy az egyenlítő és a vezető találatát is emberhátrányban szerezte. A gólokat Pajor Márk István, Szabó Norbert és Pápai Kristóf lőtte. „Az első félidő rosszul sikerült, kicsit bealudtak a fiúk, az ellenfél pedig ezt kihasználva kétgólos vezetést szerzett. A szünetben két helyen változtattam, és igyekeztem felrázni őket, hogy elhiggyék, győzhetnek. A második játékrészben aztán teljesen más képet mutatott a csapat, rengeteget futottak, küzdöttek. Azt gondolom, nagy fegyvertény és nagy lelkierőről tesz tanúbizonyságot, hogy emberhátrányban fordítani, majd győzni tudtunk.” - mondta el Csrepka Tamás az U18-asok edzője.

A Videoton U17-es csapata Ujvári Ádám és Hegedüs Ábel találataival 2-1-re nyert a Vác ellen. Ugyancsak 2-1-es győzelmet arattak az U16-osok a Paks ellen, Horváth Áron találatával és Bány Bence öngóljával.

Hétközi fordulóban lépett pályára U15-ös és U14-es csapatunk a Pécs otthonában. A 15 évesek 1-0-ra kikaptak, míg az U14-esek 4-1-es, fölényes győzelmet arattak és a tabella második helyére ugrottak. Kojnok Zsolt kettő, Zólyomi Dávid és Zsédely Zsombor egy-egy gólt szerzett. 

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news