INTERJÚ

Nikolics: "Át kell mentenünk azt az akarást, ami az ETO elleni meccsen jellemezte a csapatot"

Támadónk azt is elárulta, mennyire készül a 100. NB I-es góljára, és lesz-e különleges gólöröm, amennyiben ismét betalál az ellenfél kapujába.

- Szombaton Nyíregyházán léptek pályára, milyen mérkőzésre számítasz?

Jó csapat otthonába látogatunk, akik idén jutottak fel az NB I-be. Biztos, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Videón kielemeztük a Nyíregyházát is, egy-két érdekességre felhívta a figyelmünket Joan, remélem, sikerül mindazt megvalósítanunk, amire készülünk. Mindenképp át kell mentenünk azt az akarást, ami az ETO elleni meccsen jellemezte az egész csapatot.

- Vidi-játékosként mindössze 30 percet játszottál eddig a Nyíregyháza ellen az NB I-ben, gólt akkor nem sikerült lőnöd. Kaposvári játékosként azonban vannak sikerélményeid a Nyíregyháza ellen, igaz?

Valóban, amióta a Vidi játékosa vagyok, csak egyszer játszottunk bajnokit a Nyíregyháza ellen, akkor az utolsó 30 percben csereként léptem pályára, még 2010-ben. Amikor Kaposváron fociztam, akkor kétszer is sikerült gólt lőnöm a Spartacusnak, egyszer idegenben nyertünk 1-0-ra a gólommal, egyszer pedig hazai pályán értünk el 1-1-es döntetlent.

- Amennyiben szombaton is eredményes leszel, akkor a századik NB I-es gólodnak örülhetsz. Készülsz valamilyen különleges gólörömmel?

Nagyon fontos számomra, hogy sikerüljön megszereznem a századik NB I-es gólomat is, de emiatt különösebben nem görcsölök. Nem is készülök különleges gólörömmel, ha sikerül betalálnom, akkor a szokásos módon fogom megünnepelni.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news