Mestertízes!

A Videoton FC-Puskás Akadémia U16 a 10 gólt szerző Németh Erik vezetésével 14-0-ra nyert a Dorog ellen.

Cseh András együttese fantasztikus játékkal és remek helyzetkihasználással jelentkezett a dorogiak egy esztendővel idősebb csapatával játszott felkészülési mérkőzésen. Pedig az időjárás alakulását még véletlenül sem nevezhetnénk ideális futball-időnek, a csapatok gyakorlatilag egy nagy hóvihar kellős közepén teljesítették a mecset. Ami biztos, a Videoton FC-Puskás Akadémia U16 bőven kihozta a maximumot a 90 percből, fiataljaink a szünetben már 8-0-ra vezettek, majd ehhez további hatot tettek hozzá a térfélcserét követően. Támadónk, Németh Erik tarthatatlannak bizonyult, 10 gólt vágott a dorogi kapuba, rajta kívül Pintér 2, Zsótér és Balogh 1-1 alkalommal volt eredményes.

A társaimtól rengeteg jó labdát kaptam, nem volt olyan nehéz dolgom, csak be kellett lőnöm a helyzeteket. Az egyik büntetőből esett, de azért nem rossz a kilenc akciógól sem szerintem. Azt is hozzá kell tenni, hogy az ellenfél sem volt túlságosan jó formában ebben a rendkívüli időjárásban. Egyébként volt még két kapufám is, úgyhogy lehetett volna ebből tizenkét gól is, de nem elégedetlenkedhetek. - értékelte teljesítményét a pfla.hu-n a 10 gólt szerző Németh Erik.

A Videoton FC-Puskás Akadémia U17 és U19 is pályára lépett, csapataink a Slovan Bratislava korosztályos gárdáinál vendégeskedtek. Az U19 sajnos 4-1-es vereséget szenvedett Pozsonyban, Varga Károly együtteséből Markos Kristóf volt eredményes. Az U17 egy roppant izgalmas meccsen 1-1-es döntetlent játszott a Slovannal, mely a szünetben még vezetett, ám a térfélcsere után csapatunk Illés góljával egyenlíteni tudott.

(fotó: pfla.hu)

Author: Németh Zoltán

More news