Kölcsön-figyelő: április 4-11.

Zivzivadze győztes bajnokin lőtt gólt az Újpestben, Zsóri három pontot hozó meccsen kezdett Zalaegerszegen.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadze végig a pályán volt az Újpest Paks elleni 3-1-es idegenbeli győzelme alkalmával, a grúz (georgiai) támadó szerezte csapata második gólját az 57. percben. A Zalaegerszegben kezdőként lépett pályára Zsóri Dániel a Honvéd ellen 3-1-re megnyert bajnokin, a fiatal támadó a 36. minutumban sárga lapot kapott, a 72. percben lecserélték, Halmai Ádám nem volt a ZTE keretében. A Puskás Akadémiával 1-1-es döntetlent játszó Gyirmótban ezúttal eltiltás miatt nem léphetett pályára Zeke Márió.

Az NB II-ben hétközi fordulót is rendeztek az elmúlt héten. A Szeged szerdán Csoboth Kevinnel a kezdőcsapatában 1-0-ra győzte le a Csákvárt (a fiatal támadó a 71. percig volt a pályán), a 32. forduló zárómérkőzéseként pedig hétfőn este 20 órától a listavezető Vasas otthonában lépnek majd pályára. Szabó Levente a Budafok mindkét múlt heti bajnokiján kezdett, a Pécs elleni 2-0-s sikernél a 72., a Budaörs elleni 3-1-es vereségnél a 75. percig volt a pályán. A Budaörs szerdán Szentlőrincen játszott 1-1-et, Horváth Barnabás kezdőként a 72. percig játszott, a kooperációs megállapodás keretében ott szereplő Kojnok Zsolt nem állt be, a már említett Budafok elleni siker alkalmával Kojnok az 57., Horváth a 82. percben lépett pályára.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov nagy arányú győzelmet hozó meccsen védte a Vojvodina kapuját a Szerb Kupában, a negyeddöntőben 4-0-ra verték a Rad együttesét. Gundel-Takács Bence horvát másodosztályú csapata, az NK Jarun a Dinamo Zagreb II otthonában játszott 0-0-s döntetlent, a fiatal hálóőr védte együttese kapuját. Lyes Houri csapata, a Craiova 3-2-re verte a CFR Clujt (Kolozsvár) a román élvonal rájátszásában, a francia középpályás viszont sérülés miatt továbbra sem volt együttese keretében.

Author: Óházy Bálint

Photo: molfehervarfc.hu

More news