DEDIKÁLÁS

Anel Hadzic és Kovácsik Ádám várja a szurkolókat csütörtökön a VidiShopban

Dedikáltassa vidis relikviáit vagy akár az őszi csapatposztert játékosainkkal!

Megéri ellátogatni november 17-én, csütörtökön 16.00-17.00 között a VidiShop Piac tér 4. száma alatti üzletébe, ahol ezúttal Anel Hadzic és Kovácsik Ádám várja a szurkolókat. A dedikálás ideje alatt közös fotók elkészítésére is lehetőség nyílik, valamint szurkolóink még megszerezhetik az őszi csapatposztert is, ez alkalommal akár játékosaink aláírásával.

Anel Hadzic 13 alkalommal szerepelt a bosnyák válogatottban, csapatunkhoz több, mint 200 osztrák első osztályú bajnokival a háta mögött érkezett. A Vidiben 2016 őszén, egy parádés szabadrúgásgóllal mutatkozott be a pécsi kupamérkőzésen, és azóta is stabilan számít játékára Henning Berg.

Kovácsik Ádám, csapatunk első számú kapusa immár második szezonját tölti a klubnál. Az Olaszországból érkező hálóőrre a szövetségi kapitány is felfigyelt, a válogatott bővebb keretébe már kapott meghívót, de címeres mezben egyelőre még nem lépett pályára.

Jöjjön el ön is csütörtökön hivatalos ajándékboltunkba, készítsen közös képet kedvenceivel és dedikáltassa, akár a Vidi őszi csapatposzterét!

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu

More news