A Vidi II ellen játszottunk felkészülési mérkőzést

Lednev gólja döntött a második csapatunk elleni keddi edzőmeccsen.

A válogatott szünetben, a Kisvárda elleni szombati bajnokira készülve (szurkolói informcáiókat ide kattintva olvashatsz) második csapatunk ellen játszottunk kétszer harminc perces felkészülési mérkőzést Sóstón. Michael Boris a Kovácsik - Alef, Lüftner, Sabanov - Bese, Pinto, Zulj, Funsho, Hangya - Nikolics, Kodro kezdő tizenegyet küldte pályára a Szalai Tamás vezette Vidi II ellen.

A hatodik percben Lüftner mellé szálló fejese jelentette az első veszélyt a kapura, majd a Vidi II-ből Vintonji és Dinnyés lőtt, Kovácsik védett. A huszadik percben Funsho beadása után Kodro lőtt fölé, a következő támadásnál pedig Nikolics lépett ki a védők mögül, Dulka lábbal mutatott be bravúrt. A 23. percben Bese kiváló, jobb oldali átadása után Kodro lövését védte a kapus, majd ismét Bese passza után Funsho lőtt, Dulka bravúrral védett. A játékrész utolsó helyzeténél Zulj bal oldali szöglete után Bese közeli lövését hárította a hálóőr.

A szünetben Hangya, Zulj és Alef helyére Heister, Lednev és Petrjak érkezett. A 36. percben Petrjak bal oldali beadása után Lednev vette át a labdát, majd a hálóba lőtt (1-0). Nem sokkal később Nikolics lépett ki, a csereként beállt Gergely védett, majd a 40. minutumban Lednev szöglet utáni, 18 méteres kapáslövése suhant el a jobb oldali kapufa mellett. A hajrában főként mezőnyjáték zajlott a pályán, az eredmény pedig már nem változott, így a mérkőzés első csapatunk 1-0-s sikerével zárult.

Author: Óházy Bálint

Photo: molfehervarfc.hu

More news