ELLENFÉL-LES

A listavezető Fradi érkezik Sóstóra

A zöld-fehérek eddig három bajnokin 9 pontot gyűjtöttek. Az Európa Ligából viszont a vártnál korábban kiestek.

A Ferencváros ezüstérmet szerzett a Vidi mögött az előző szezonban, és megnyerte a Magyar Kupát. Idén remekül kezdték a bajnokságot, hiszen első három meccsüket megnyerték és a tabella élén állnak. 7 gólt rúgtak és csak 1-et kaptak, Böde Dániel már 3 találatnál jár. 

Elég nagy mozgás volt a nyári szünetben a zöldeknél, távozott többek között Somalia a Toulouse együtteséhez, Predrag Bosnjak a Haladásba, Stjepan Kukuruzovic az FC Vaduzhoz, David Mateos az Orlando Cityhez, Jack Tuijp az FC Volendamhoz, Ugrai Roland a Haladásba, Philipp Bönig, Buzsáky Ákos, Vladan Csukics és Benjamin Lauth pedig szabadon igazolhatóvá váltak. Érkezett Haraszti Zsolt Paksról, Leandro de Almeida az Omoniától, Radó András a Haladástól és Stanislav Sesták a VfL Bochumtól, valamint kölcsön után végleg megszerezték Christian Ramirezt.

A Fradi az 1. selejtezőkörben kezdte az Európa Ligát július elején, és a holland Go Ahead Eagles csapatán könnyedén túl is lépett. A következő körben a bosnyák Zeljeznicar következett és meglepetésre kettős győzelemmel kiejtette Thomas Doll együttesét.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news