JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyinformációk az AEK Athén FC elleni hazai mérkőzésre

Elindult a jegyértékesítés! Az első három hazai BL-selejtezőre kilátogatók kedvezményben részesülnek.

A MOL Vidi FC óriási bravúrt végrehajtva a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a svéd bajnok Malmö FF ellen az idegenbeli 1-1-et követően hazai pályán 0-0-t játszott és így a BL rájátszásába jutott, egyúttal pedig őszi csoportkörös szereplését is biztosította. Ellenfelünk a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutásért vívott párharc során a görög AEK Athén FC gárdája lesz, a hazai meccs augusztus 22-én 21 órai kezdettel a Groupama Arénában kerül megrendezésre.

Vasárnap is meg tudja vásárolni belépőjét a mérkőzésre! A részletekért kattintson ide!

Kedvezmény az első három BL-selejtezőre kilátogatóknak

Ahogy azt korábban ígértük, a Bajnokok Ligája selejtezőinek korábbi szakaszaira váltott belépőket érdemes volt megőrizni, hiszen ezek felmutatásával kedvezményhez juthatnak szurkolóink.

Azok, akik mind az első (Dudelange), mind a második (Ludogorets), mind a harmadik (Malmö) selejtezőkör hazai mérkőzéseire szóló, azonos névre kiállított jegyeiket a rájátszás odavágójára szóló belépő megvásárlásakor a VidiShopban felmutatják, 20%-os kedvezményben részesülnek!

Jegyértékesítés

A MOL Vidi FC - AEK Athén FC összecsapás Magyarországon rendezett odavágójára a jegyértékesítés elkezdődött, a belépőkhöz az alábbi módokon juthatnak hozzá:

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz bármely csapat klubkártyája vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók.
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz bármely csapat klubkártyájának felmutatására is szükség van.​ Egyes TEX partnerek kezelési díjat számolhatnak fel.

Szurkolóink bármely csapat klubkártyájával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

Klubkártya nélkül:
 

Helyszín Cím Nyitvatartás  
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.

Munkanapokon és szombaton: 10:00 - 17:30, ebédszünet: 13:00 - 13:30
Vasárnap 12:00 - 17:30

 
Tourinform Jegyiroda

8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Munkanapokon és hétvégén: 9:00 - 18:00  
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Munkanapokon és szombaton: 12:00 - 22:00.  
Groupama Aréna* 1091 Budapest, Üllői út 129.

Munkanapokon és szombaton: 10:00 - 18:00.

 
Bálna, Ticket Express Jegyiroda 1093 Budapest, Fővám tér 11-12., I. emelet Munkanapokon: 10:00 - 18:00.
Hétvégén: 10:00 - 15:00
 

*Jegyvásárlás a főpénztárban, a stadion Üllői úti bejáratánál lehetséges

Belépők a fentebb felsorolt öt jegyértékesítési ponton, valamint online is azonos áron vásárolhatóak, ezért a hosszú sorbanállás elkerülésének érdekében javasoljuk szurkolóinknak, hogy ha megtehetik, ne feltétlenül a VidiShopban váltsák meg jegyüket. A 20%-os kedvezmény azonban kizárólag a VidiShopban érvényesíthető!

Vidis kártyával igen, de kedvezménnyel nem rendelkező drukkereinknek azt javasoljuk, hogy jegyüket online, a meccsjegy.mlsz.hu rendszerén keresztül vásárolják meg.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a futball- és klubkártya nélküli vásárlás esetén személyi igazolvány felmutatása szükséges, más számára történő vásárlás még fénymásolt igazolvánnyal vagy meghatalmazással sem lehetséges!

Jegyárak

A jegyvásárlás mind futballkártyával, mind klubkártyával bármelyik szektorba lehetséges.

Különvonat

Mivel a MOL Vidi FC - AEK Athén FC találkozóra Budapesten kerül sor, klubunk természetesen igyekszik segíteni a székesfehérvári és Fejér megyei drukkereknek, hogy ellátogathassanak a mérkőzésre. Ennek érdekében különvonatot indítunk.

A különvonat a székesfehérvári vasútállomásról augusztus 22-én 18:07-kor indul és 18:57-re ér a ferencvárosi vasútállomásra. A mérkőzést követően éjfélkor indul vissza és 0:42-kor ér be a járat, melyre összesen 432 db jegy értékesíthető. A vonatjegyet a VidiShopban lehet megváltani, ára 1000 forint.

Author: Guber Péter

Photo: molvidi.hu

More news