VIDISHOP

Az utolsó kupadöntő című film már DVD-n is kapható

A VidiShopban mostantól korlátozott példányszámban megvásárolható az 1984-85-ös UEFA-kupa-meneteléséről szóló film.

2015 tavaszára készült el a Videoton SC legendás, 1984-85-ös UEFA-kupa menetelésének emléket állító film "Az utolsó kupadöntő" címmel. Geringó Lia, Azurák Csaba és Zámborszki Ákos dokumentumfilmje annak a csapatnak a nagy sorozatát követi végig, amely generációs élményként több millió magyar sportszerető embernek szerzett máig felejthetetlen pillanatokat.

Az UEFA-Kupa menetelés 30 éves jubileumára készült alkotásban nem csak az egykori fehérvári főszereplők, többek között Kovács Ferenc, Szabó József, Csongrádi Ferenc és Disztl Péter, de Emilio Butragueno, a Real Madrid csatára és Jesper Olsen, a Manchester United középpályása, valamint a 80-as évek meghatározó közéleti szereplői is felidézik az akkor átélt eseményeket.

A film mostantól korlátozott példányszámban DVD-n is megvásárolható a klub hivatalos ajándékboltjában, a Piac tér 4. szám alatt, hazai mérkőzéseink alkalmával a Pancho Aréna 1C szektora előtti bejáratnál kialakított VidiShopban vagy a vidishop.hu oldalon.

Tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink a filmhez 10 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá. A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek